Over Eric

Passie voor muziek en entertainment

Scroll down

Jong, maar professioneel

en ervaren

Passie en gedrevenheid zijn de kenmerken van DJ Eric Dooms, een jonge ondernemer met een passie voor entertainment en muziek.  Sinds de opstart van zijn onderneming is hij in Dendermonde gevestigd en is hij gespecialiseerd in de muzikale omkadering van al uw feesten.

Dankzij zijn ervaring in alle soorten feesten op alle soorten locaties en in alle omstandigheden heeft hij een eigen kennis gecreëerd voor het verzorgen van de muzikale omlijsting op uw feest.

Voor elk type feest

Je kan me vinden en boeken op de meest uiteenlopende locaties: van een beach party aan de kust tot een knallend tuinfeest in Antwerpen van een swingend dansfeest tot een sprookjes huwelijk. Steeds zorg ik voor een unieke ervaring voor wie en waar ik ook draai.

Professioneel materiaal

Ik weet me te omringen met professionele merken die steeds een back-up bieden die gelijk is aan je verwachtingen en die van je gasten.

Alles in samenspraak

Als persoon/ koppel zijn jullie uniek net daarom besteedt ik veel zorg aan elke klant. Samen met jullie ga ik na wat jullie precies wensen op jullie mooiste dag zodanig dat jullie feest een échte topper wordt.

Interesse in een gesprek?

Vraag gerust meer informatie, ik antwoord zo snel mogelijk op alle vragen!